100% Belgisch

Gratis verzending vanaf 35€

30 dagen geld terug garantie

Athlex proefpakket voor duursporters

Proefpakket voor duursporters

35,00

  • Bevat drie verschillende producten
  • Perfect tijdens en na de inspanning
  • Bevat 10 dosissen van elk product

Productomschrijving

Dit proefpakket van Athlex is de ideale manier om kennis te maken met ons assortiment.

Met het Athlex proefpakket kan je drie verschillende producten testen, geschikt voor elk type atleet. Deze producten zijn bedoeld om tijdens je inspanning (Smartmix en Sport Fruit) en na de inspanning (Athlex Recovery) in te nemen.

Wat is er aanwezig in deze bundel?
– Smartmix (ongeveer 10 dosissen)
– Sport Fruit: 10 stuks (5x citroen, 5x framboos)
– Athlex Recovery (10 dosissen)

Product inzichten

De Smartmix sportdrank is opgebouwd uit verschillende hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een optimale prestatie en een complete ondersteuning. De formule is speciaal samengesteld om de vochtbalans te herstellen, spierglycogeen aan te vullen en de vermoeidheid te verminderen tijdens langdurige inspanningen. Net als het Athlex Sport Fruit is er ook isomaltulose voorzien in onze Smartmix, een krachtig traag koolhydraat dat zorgt voor een geleidelijke stijging van de bloedglucosespiegels. Op deze manier wordt het lichaam gedurende een lange periode van energie voorzien.

Athlex Sport Fruit is het perfecte alternatief of aanvulling op de gekende energiegels. Deze fruitrepen bevatten isomaltulose, een krachtig koolhydraat dat traag opgenomen wordt in het bloed en daarom een traag koolhydraat wordt genoemd. Athlex Sport Fruit is de ideale energiebron tijdens het sporten en bovendien zijn ze ook 100% vegan en gluten- en lactosevrij.

Athlex Recovery is speciaal ontworpen voor sporters die streven naar een snel en effectief herstel na intense trainingen en wedstrijden. Onze Recovery supplementen zijn speciaal ontworpen om spierherstel te ondersteunen en spiervermoeidheid te verminderen. Deze unieke formule bevat een krachtige combinatie van calcium, magnesium en zink, drie essentiële mineralen die essentieel zijn voor het herstel en de regeneratie van het lichaam na inspanning.

Aanbevolen gebruik

Smartmix sportdrank:
Ongeveer 30 minuten voor de inspanning kan je een scoop Smartmix met 300 à 500ml water mengen en reeds drinken. Tijdens de inspanning neem je nog een drinkbus mee waarin er 500ml water met 1 scoop vermengd is (ofwel een drinkbus van 750ml vermengd met 1,5 scoop Smartmix).  

Sport Energie Fruit:
Ongeveer 30 minuten voor de inspanning kan er reeds een reep ingenomen worden. Op deze manier heb je na een uur sporten een hogere bloedsuikerspiegel dan wanneer je sucrose zou gebruiken.

Athlex Recovery:
Dagelijks neem je 4 capsules van onze Recovery supplementen. Idealiter worden de 4 capsules vlak na de inspanning genomen of vlak voor het slapen. 

Deze producten kunnen ook interessant zijn