Verzenden & retour

Verzenden & retour

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren
Bij Athlex is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (m.u.v bestelling van goederen op maat; het bestellen van verzegelde goederen om gezondheids- of hygiëneredenen als u ze na levering heeft ontzegeld). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u hier kunt downloaden. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@athlex.be als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U kunt het artikel retour sturen naar:
Athlex
Legen Heirweg 10
9890 Gavere
België

Geld terug garantie
Athlex gelooft 100% in zijn producten en de werking ervan, maar moest u voor een of andere reden toch niet 100% tevreden zijn, mag u het product altijd binnen de 30 dagen terugsturen en storten we uw aankoopbedrag terug. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u hier kunt downloaden. We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@athlex.be als u aanspraak wil maken op onze geld terug garantie, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd met uitzondering van eventuele verzendkosten. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

U kunt het artikel retour sturen naar:
Athlex
Legen Heirweg 10
9890 Gavere
België