100% Belgisch

Gratis verzending vanaf 35€

30 dagen geld terug garantie

COMMUNITY

Welkom bij de Athlex-community – een levendige mix van professionele atleten en gepassioneerde amateurs die samen streven naar uitmuntendheid en persoonlijke groei. Of je nu een doorgewinterde sportprofessional bent of net begint aan je sportieve doelen, bij Athlex vind je een ondersteunende gemeenschap die je aanmoedigt om je grenzen te verleggen en een doelbewuster leven te leiden. Hier draait het niet alleen om prestaties op het veld, maar ook om het delen van ervaringen, het aanmoedigen van elkaar en het vieren van succes, hoe groot of klein ook.

Sluit je aan bij Athlex op Strava en ontdek de kracht van onze gemeenschap in het nastreven van je sportieve en persoonlijke doelen. We geven ook op verschillende tijdstippen prijzen weg aan onze communitie. Klik op de knop hieronder om de Strava Athlex community te joinen!

strava-logo-png-4
Join onze Strava community!

Geïnspireerd door prestaties

Onze atleten zijn meer dan alleen gezichten van ons merk, ze zijn de belichaming van toewijding, doorzettingsvermogen en succes. Een team van gepassioneerde sporters die ons merk omarmen en de voordelen van onze hoogwaardige supplementen ervaren.

Fueling Guide

De Athlex-producten zijn bedoeld als aanvulling op een gebalanceerd (sport)dieet. Omdat de behoefte van bepaalde voedingsstoffen hoger ligt bij duursporters, kunnen er bij hen sneller tekorten ontstaan. Deze tekorten kunnen trainingen en raceprestaties negatief beïnvloeden met blessures tot gevolg.

Ontdek, leer en inspireer

Ontdek de nieuwste trends en inzichten op het gebied van gezondheid, fitness en voeding in onze blog. We delen deskundig advies, wetenschappelijke onderzoeken en praktische tips om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.

Bekijk meer

Bekijk onze video’s om meer te leren over onze producten, volg inspirerende atleten op hun weg naar succes, en ontdek handige oefeningen om fitter en sterker te worden. Laat je inspireren, motiveer jezelf en bereik nieuwe hoogten met onze uitgebreide verzameling videocontent.