Fueling guide

Fueling guide

Om superieure prestaties te leveren is het essentieel om uw lichaam te voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen. Dit zowel vóór, tijdens als na uw inspanningen. De Athlex-productlijn is speciaal voor u ontworpen om uw uithoudingsvermogen en prestaties te maximaliseren. Daarenboven zorgen wij ervoor dat u op elk ogenblik met een gerust hart uw geliefde sportactiviteit kan uitoefenen, zonder angst voor een blessure of energietekort.

Onze productlijn combineert alle essentiële vitamines, mineralen, antioxidanten, elektrolyten, aminozuren en kruiden die u nodig hebt om het maximale uit uw trainingen en races te halen.

Volgende richtlijnen zijn algemene aanbevelingen voor het gebruik van de Athlex-supplementen en zijn in geen opzicht medisch advies. Omdat atleten verschillen in leeftijd, gewicht, type training, doelen en voedingsvoorkeuren moeten deze richtlijnen zo nodig worden aangepast om uw individuele doelen te behalen. Bij elke twijfel raden wij u aan contact op te nemen met uw coach, arts of met één van de Athlex-partners. 

Alle Athlex-producten zijn effectief, veilig en legaal. Ze zijn geschikt voor alle sporttakken. Bovendien kunnen onze producten zowel afzonderlijk of gecombineerd met elkaar aangewend worden.

Dagelijkse aanvulling met Athlex:

De Athlex-producten zijn bedoeld als aanvulling op een gebalanceerd (sport)dieet. Omdat de behoefte van bepaalde voedingsstoffen hoger ligt bij duursporters, kunnen er bij hen sneller tekorten ontstaan. Deze tekorten kunnen trainingen en raceprestaties negatief beïnvloeden met blessures tot gevolg.

Lees hieronder wanneer u de Athlex-producten het beste inneemt om het beste resultaat te genereren.

Athlex Performance moet dagelijks worden gebruikt als u intensief traint en racet. Het stelt u in staat om op een hoger niveau te trainen. Uw lichaam zal beter aangepast zijn aan fysieke stress en verhoogt de aerobe drempel. Athlex Performance mag u zowel ‘s morgens of ‘s avonds innemen. Voor de beste resultaten moet Athlex Performance minimum enkele weken opeenvolgend en consequent worden gebruikt.   

Athlex Mobility: Bent u vatbaar bent voor gewrichtspijn en ontstekingen?  Voor het beste resultaat neemt u 2 caps Athlex Mobility bij de maaltijd vóór de training/race en 2 caps Athlex Mobillity bij de maaltijd na uw training/race.  

Athlex Recovery: Geef spierkrampen en spiervermoeidheid geen kans! Neem uw Athlex Recovery ofwel onmiddellijk na de training/race ofwel vlak voor het slapengaan. U zal de nodige energie krijgen voor uw volgende inspanning. Bovendien bezorgt Athlex Recovery uw immuunsysteem de essentiële ondersteuning die het nodig heeft.