100% Belgisch

Gratis verzending vanaf 35€

30 dagen geld terug garantie

OVER ONS

100% BELGISCH

Athlex is een Belgische producent van natuurlijke voedingssupplementen. Onze producten zijn een mix van verschillende kruiden, vitaminen en mineralen. We produceren alles lokaal in onze vestiging te Gavere, met het nodige respect voor mens en natuur. Athlex is een zusterbedrijf van Symbio, een kleinschalig bedrijf die alle kennis en expertise in huis heeft. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle producten met de grootste expertise en toewijding ontwikkeld worden. 

green-earth

100% BELGISCH

save-nature

LOKAAL GEPRODUCEERD

love

DUURZAAM

NATUURLIJKE SUPPLEMENTEN

Onze producten zijn bedoeld als aanvulling op een gebalanceerd (sport)dieet. Ze richten zich op zowel duursporters als mensen die bewust bezig zijn met een gezondere levensstijl en gezondheid. Deze producten zijn tot stand gekomen door duursporters en combineren alle essentiële vitamines, mineralen, antioxidanten, elektrolyten, aminozuren en kruiden die u nodig hebt om het maximale uit uw trainingen en races te halen.

TEAM ATHLEX

Willem Van Delsen

CO-FOUNDER

Als master in de bewegingswetenschappen met een optie management is Willem altijd het sportieve en ondernemende type geweest. Met Athlex combineert hij zijn passie voor lopen en ondernemen. 

Sammy De Moor

CO-FOUNDER

Met zijn passie voor ondernemen en gedreven om doelbewuster te gaan leven heeft Sammy met zijn achtergrond in IT & marketing de Athlex brand uitgewerkt. Waar natuurlijk, duurzaamheid en lokaal centraal staan.

Ewoud Van Melder

SALES & BRANDING

Bewuster leven, meer bewegen en sportieve uitdagingen aangaan. Ewoud wil mensen bewust maken van alle positieve effecten van sporten en ervoor zorgen dat grenzen verlegd worden.