Made in Belgium

Gratis verzending vanaf 50€

30 dagen geld terug garantie

Dagelijkse ondersteuning voor de doelgerichte duursporter!

Tijdens duurtraining verbruikt ons lichaam niet alleen calorieën om je in beweging te houden, maar ook een hele boel vitaminen en mineralen. Om optimaal te blijven presteren en de kans op uitval te beperken moeten deze dagdagelijks worden aangevuld.

Onze productlijn combineert alle essentiële vitamines, mineralen, antioxidanten, elektrolyten, aminozuren en kruiden die u nodig hebt om het maximale uit uw trainingen en races te halen.

Onze partners

Die hun atleten Athlex aanbevelen

Preventie.

Ondersteuning.

Herstel.

Om superieure prestaties te leveren is het essentieel om uw lichaam te voorzien van hoogwaardige voedingsstoffen. Dit zowel vóór, tijdens als na uw inspanningen. De Athlex-productlijn is speciaal voor u ontworpen om uw uithoudingsvermogen en prestaties te maximaliseren. Daarenboven zorgen wij ervoor dat u op elk ogenblik met een gerust hart uw geliefde sportactiviteit kan uitoefenen, zonder angst voor een blessure of energietekort.

Onze producten

Onze producten werken in synergie, elk ontwikkeld met een specifiek doel. Onze lijn van supplementen ondersteunt elk aspect van duurtraining in plaats van alleen suiker en zout te leveren tijdens inspanning en proteïne tijdens herstel. Athlex zorgt ervoor dat de basisbehoefte van je lichaam worden ingevuld die gelijk zijn aan de inspanningen en stress van toegewijde duurtraining.

Ontmoet het team

Athlex is 100% Belgisch, onze producten worden lokaal en verantwoord geproduceerd met respect voor mens en natuur. 

Willem Van Delsen

Co-Founder

Als master in de bewegingswetenschappen met een optie management is Willem altijd het sportieve en ondernemende type geweest. Met Ahtlex combineert hij zijn passie voor lopen en ondernemen. 

Sammy De Moor

Co-Founder

Met zijn passie voor ondernemen en gedreven om doelbewuster te gaan leven heeft Sammy met zijn achtergrond in IT & marketing de Athlex brand uitgewerkt. Waar natuurlijk, duurzaamheid en lokaal centraal staan.   

Onze Athle(x)tes

Contactformulier

Legen Heirweg 10

9890 Gavere

België

BTW: BE 0632.704.967

Blog